Autoradio - JVC - KD-DB97BT - Dab radio - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Met de JVC KD-DB97BT DAB autoradio kun je altijd genieten van mooi, vol geluid en een sterke verbinding. Deze DAB autoradio heeft een strak, zwart design met zilverkleurige details en displayverlichting die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Zo heb je keuze uit onder andere knalblauwe verlichting. Met de handige, geïntegreerde bluetooth functie kun je met dit toestel ook muziek afspelen van je telefoon, zoals je favoriete Spotify-playlist. Zit je voor werk veel in de auto en ga je een drukke periode tegemoet waarin je veel klanten moet bellen? Met de bluetooth functie kun je ook handsfree bellen. Tevens kun je je iPhone koppelen aan dit apparaatje, waarna je de handige Siri Eyes Free functie kunt inschakelen. Hiermee kun je de radio bedienen met je stem.

Automatische schakeling tussen zenders

Wist je dat de compacte JVC KD-DB97BT DAB autoradio de maat 1-DIN heeft? Dit is de standaardmaat die in veel auto’s past en heeft de volgende afmetingen: 180 x 50 x 150 mm. Er bestaan ook radio’s van 2-DIN formaat, die zijn qua hoogte het dubbele van 1-DIN radiootjes (100 mm in plaats van 50 mm). Het is ook mogelijk om je smartphone te koppelen met een kabeltje via de USB-poort. Zo kun je je smartphone meteen opladen. Handig wanneer je een drukke en volle dag voor de boeg hebt en veel onderweg bent. Met de geïntegreerde DAB+ tuner kun je niet alleen van kwalitatief geluid genieten, maar heb je ook een ruime keuze uit diverse radiozenders. Daarnaast schakelt dit toestel automatisch tussen DAB-zenders en FM-zenders, afhankelijk van de dekkingsgebieden waar je doorheen rijdt. Van tevoren kun je een aantal voorkeurszenders inschakelen, zodat het apparaatje hier automatisch tussen zal schakelen. Je kunt in totaal 18 FM-zenders en 6 AM-zenders instellen.

Alles-in-één

Bovendien is het frontpaneel van dit toestel afneembaar. Zo kun je dit paneel bijvoorbeeld in een vakje achter je autostoel plaatsen of meenemen in je tas, zodat deze niet zomaar gestolen kan worden. De DAB autoradio kan verder MP3, WMA, WAV en FLAC-bestanden afspelen, heeft een maximaal uitgangsvermogen van 4 keer 50 W (Watt) en heeft een USB-, AUX- en RCA-aansluiting. Kortom: de alles-in-één auto-entertainment oplossing.

Specificaties
Meer over Autoradio - JVC - KD-DB97BT - Dab radio - Zwart (Productcode: 36333809519.11003)
 DAB radio
Autoradio
 Merk
JVC
 Type
KD-DB97BT
 Kleur
Zwart
 Voeding
12 Volt
 Afmetingen
1-DIN
 Audiobronnen
FM, Bluetooth, USB, CD, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
24 FM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, Front + Rear + Subwoofer uitgang, Handsfree bellen, LCD display, Seamless blending
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links