Autoradio - JVC - KD-DB67 - Dab radio - Zwart

€ 129,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 40
4-8 wd
Payment methods

De compacte en stijlvolle JVC KD-DB67 DAB autoradio is voorzien van alles wat je van een goede autoradio mag verwachten: een CD-station, een ingebouwde moderne DAB+ tuner, een handige USB-ingang aan de voorkant en een front-AUX-ingang. Door de DAB+ tuner kun je luisteren naar kwalitatief en storingvrij geluid. Wist je dat dit toestel tevens is voorzien van ‘seamless blending’? Dit betekent dat dit toestel automatisch omschakelt tussen DAB-zenders en FM-zenders, zonder onderbrekingen. Het moderne design van deze zwarte autoradio is voorzien van stoere, knalrode details en het frontpaneel is bovendien afneembaar. Zo kun je dit paneel bijvoorbeeld in een vakje achter je autostoel plaatsen of meenemen in je tas, zodat deze niet zomaar gestolen kan worden.

Eigen apparaten aansluiten

De handige JVC KD-DB67 DAB autoradio heeft de volgende afmetingen: 182 x 53 x 158 mm. Je kunt je eigen smartphone of tablet aansluiten of het toestel door middel van de USB-aansluiting, zodat je naar de muziek op je eigen telefoon kunt luisteren of kunt genieten van je favoriete podcasts. Handig: hierdoor laad je je digitale apparaat direct op. Dit is ideaal wanneer je voor je werk veel onderweg bent en je je telefoon de hele dag nodig hebt om je agenda te checken of klanten of collega’s telefonisch te woord te staan. Het toestel kan verder MP3, WMA, WAV en FLAC-bestanden afspelen, heeft een maximaal uitgangsvermogen van 4 keer 50 W (Watt), het een muziekvermogen van 200 W (watt) en geeft je de mogelijkheid om maar liefst 18 voorkeurszenders op te geven.

JVC Smartphone Control App

Wist je dat je als JVC-gebruiker ook speciale apps kunt downloaden om het gebruik van je DAB autoradio nog makkelijker te maken? Met de JVC Smartphone Control App kun je het radiotoestel via je smartphone of tablet bedienen met het Touch Panel. Ook biedt deze app de mogelijkheid om een lijst te laten zien van apps die je veilig tijdens het rijden kunt activeren (dit is onder andere de navigatie-app Waze).

Specificaties
Meer over Autoradio - JVC - KD-DB67 - Dab radio - Zwart (Productcode: 36333820522.11003)
 DAB radio
Autoradio
 Merk
JVC
 Type
KD-DB67
 Kleur
Zwart
 Voeding
12 Volt
 Afmetingen
1-DIN
 Audiobronnen
FM, USB, CD, 3.5 mm audiojack, DAB, DAB+
 Voorkeurzenders
18 FM, 6 AM
 Eigenschappen
Achtergrondverlichting, Front + Rear/Subwoofer uitgang, LCD display, Seamless blending
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links