Antenne - Grijs

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Bandridge BTV416EC antenne

De Bandridge BTV416EC antenne is een mooie, actieve binnenantenne voor het ontvangen van storingvrije signalen van digitale televisie (DVB-T) en digitale radio (DAB). Ideaal wanneer je niet alleen graag naar allerlei programma’s van over de hele wereld kijkt, maar ook dol bent op het luisteren naar de radio. Het apparaat is voorzien van een handige versterking die het signaal op zeer hoog niveau (tot 30 dB) kan versterken en een handige ruisreductiefilter. De sterkteregeling en LED-indicator zorgen voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Ook heeft dit apparaatje een kabel van 1,2 meter, met een bereik tot maar liefst 15 kilometer.

Afgeschermde laag

De Bandridge BTV416EC antenne is een zeer platte, lichtgewicht binnenantenne. Dit apparaatje is zeer vlak en compact en weegt dan ook maar 0,61 kilo. De handige tool is gemaakt van zilverkleurig kunststof. Deze behuizing is tevens voorzien van een afgeschermde laag, om storingen van andere apparaten te voorkomen. Er komen tegenwoordig immers diverse golven samen op dezelfde tijd en plek, met al onze digitale apparaten. Denk bijvoorbeeld aan smartphones, laptops en tablets. Die kunnen elkaar storen. Maar met deze handige binnenantenne hoef je je daar dus geen zorgen om te maken.

Gebruiksvriendelijk en sterk

Deze mini-antenne wordt gevoed door een set-top box voor digitale TV of door middel van de bijgeleverde 6-volts stroomadapter. Kortom: ben jij op zoek naar een goede, sterke en mooie mini-antenne voor gebruik binnenshuis? Dan zit je met deze gebruiksvriendelijke, zilverkleurige ontvanger helemaal goed.

Specificaties
Meer over Antenne - Grijs (Productcode: 2572248331.11003)
 Antenne
 Kleur
Grijs
 Voeding
Netstroom
 Kabellengte
1.2 meter
 Aansluiting
IEC Male
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links