Antenne - Goobay - 67184 - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Goobay binnenantenne zwart

De Goobay binnenantenne zwart is een compacte, stijlvolle kamerantenne voor het ontvangen van zowel DVB-T-signalen (voor de ontvangst van digitale televisie) als DAB-signalen (voor de ontvangst van digitale radio). Zo kijk je niet alleen storingvrij digitale televisie, maar luister je ook ruisvrij naar je favoriete radiostations. Bovendien is het apparaat voorzien van een handige LTE- en GSM-filter, waarmee eventuele storingen van bijvoorbeeld mobiele telefoons voorkomen kunnen worden (met een ruisonderdrukking tot 1,7 dB). Ook heeft dit apparaatje een UHF-versterkingsmogelijkheid (tot maar liefst 30 dB) en een UHF-frequentiebereik van 470 tot 790 MHz.

Ultraplat en lichtgewicht

De Goobay binnenantenne zwart is een ultraplatte, lichtgewicht kamerantenne. Het apparaatje is dan ook zeer compact (14,5 x 19,5 x 1,3 centimeter) en weegt slechts 410 gram. Het handige toestel is gemaakt van stevig, zwartgekleurd kunststof. Om de gebruiksvriendelijkheid en de zeer eenvoudige montage te kunnen garanderen, is deze tool tevens voorzien van een handige bevestigingsvoet en praktische klittenbandstroken.

Inclusief handige accessoires

Deze handige en stijlvolle kamerantenne wordt geleverd met een netvoeding (230 volt), een montagevoet, klittenbandstroken en een aansluitkabel met coaxstekker van 1,5 meter. Als jij dus nog op zoek bent naar een goede mini-antenne om binnen te gebruiken, dan is deze praktische ontvanger echt iets voor bij jou thuis.

Specificaties
Meer over Antenne - Goobay - 67184 - Zwart (Productcode: 3836482028.11003)
 Antenne
 Merk
Goobay
 Type
67184
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Aansluiting
Coaxiale kabel
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links