Antenne - Goobay - 67170 - Zwart

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Goobay antenne

De Goobay antenne is een stijlvolle, zwarte actieve designantenne. Deze moderne en compacte tool is geschikt voor digitale terrestrische TV-ontvangst in DVB-T. Het apparaatje is voorzien van een sperfilter, dat storingen van GSM-signalen volledig tegengaat. Heb je te maken met een zwak zendersignaal, maar wil je deze wel graag kunnen ontvangen? Dan is deze designantenne voorzien van een ingebouwde antenneversterker. Wil je niet alleen bepaalde tv-zenders kunnen ontvangen, maar luister je ook graag naar de radio? Het toestel is ook geschikt voor het ontvangen van DAB-radiosignalen (digitale radio-ontvangst). Dat betekent: kwalitatief en hoogwaardig geluid, zonder ruis of storingen.

Chique uitstraling

De Goobay antenne is een zeer platte en vlakke binnenantenne. De tool is compact (17,5 x 17,5 centimeter) en is gemaakt van zwartgekleurd kunststof met grijze details dat het apparaatje een glanzende, chique uitstraling geeft. De stroomvoorziening gaat via netvoeding of antennespanning van de DVB-T-ontvanger. Deze tool is alleen binnen te gebruiken, maar is dankzij het stijlvolle design een mooie en moderne toevoeging aan ieder interieur.

Geleverd met handige accessoires

Deze compacte, slanke binnenantenne wordt geleverd met praktische montagevoet, een aansluitkabel met coaxstekker van 1,5 meter en een netvoeding (230 volt). Ben jij op zoek naar een sterke, moderne en stijlvolle binnenantenne? Dan is deze Goobay antenne een goede keuze.

Specificaties
Meer over Antenne - Goobay - 67170 - Zwart (Productcode: 1039728485.11003)
 Antenne
 Merk
Goobay
 Type
67170
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Kabellengte
1.2 meter
 Aansluiting
Coaxiale kabel
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links