Antenne - Goobay - 67090 - Zwart

€ 4,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 4137
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€4,99Aantal 2-9€4,87Aantal 10 en meer€4,69
Payment methods

Coaxiale antenne Goobay

De coaxiale antenne Goobay is een handige, lichtgewicht mini-antenne en is geschikt voor het ontvangen van onder meer Digitenne van KPN, maar ook voor de ontvangst van andere digitale signalen. De antenne is voorzien van een praktische, passieve DVB-T-antenne met stevige magneetvoet en is ontworpen voor omnidirectionele ontvangst (360°) van DVB-T-signalen, waardoor deze handige tool zich eenvoudig laat installeren. Zet ‘m makkelijk neer in je woonkamer (bijvoorbeeld op maximaal 2 meter van je televisie). Sta jij regelmatig op de camping met je caravan of maak jij graag een tochtje met de boot als het lekker zomers weer is? Dan kun je deze mini-antenne ook gebruiken in de caravan of op de boot, want deze tool is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Eenvoudig in gebruik

De coaxiale antenne Goobay is een zeer compacte mini-antenne met een lengte van 17 centimeter. De staafantenne weegt bovendien slechts 408 gram, waardoor je hem eenvoudig overal kunt plaatsen of mee naartoe kunt nemen. De diameter van de voet is 2,8 centimeter. Het digitale ontvangstinstrument is zwart van kleur. Deze tool is geschikt voor de ontvangst van DVB-T/DVB-T2 HD-programma’s. Maar je kunt er als echte radioliefhebber ook digitale radioprogramma’s (DAB) mee ontvangen. De stok kan eenvoudig worden losgeschroefd van de magneetvoet.

Met coaxkabel en coaxiale stekker

Het ontvangstinstrument wordt geleverd met een afgeschermde coaxkabel (ongeveer 2 meter lang) en een coaxiale stekker voor storingvrije ontvangst. Ben jij op zoek naar een handige staafantenne voor eenvoudig gebruik, zowel thuis als buiten, waar je ook bent? Dan is deze handige uitbreiding van je digitale ontvangst het ideale instrument.

Specificaties
Meer over Antenne - Goobay - 67090 - Zwart (Productcode: 1590604683.11003)
 Antenne
 Merk
Goobay
 Type
67090
 Kleur
Zwart
 Voeding
Netstroom
 Kabellengte
2 meter
 Aansluiting
Coaxiale kabel
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links